Spaanse Rijschool

Spaanse Rijschool

Equus Universalis en de Spaanse Rijschool

Anno 2016 volgen de directrice van Equus Universalis, Josepha Guillaume en een deel van haar instructeurs 4 a 6 intensieve lessen per jaar van niemand minder dan Bereiter van de Spaanse Hofrijschool uit Wenen, Helmut Oberhauser.
Helmut komt daartoe naar de Duitse Eifel, vlak aan de Belgische en Nederlandse grens, bij Stal Rein waar ook de Equus Universalis Instructeur en Trainer school gevestigd is.

Josepha Guillaume en de school van Equus Universalis zijn gespecialiseerd in het oplossen van fysieke en mentale problemen bij paarden. Middels het Equus Universalis werk worden paarden van contra verzameling of klachten weer terug gebracht naar het punt waar de rijkunst weer starten kan. 
Voor paarden die rijkunstigs gestart kunnen worden bent u eveneens bij Equus Universalis in de beste handen. Onze zeer uitgebreide kennis op het vlak van paardentaal en biomechanica wordt uitvoerig uitgebreid met meer dan 450 jaar pure rijkunst ervaring rechtstreeks van de beste rijschool in de wereld, de Spaanse Rijschool.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht !

Klik Hier