Licentie en update

(0 stemmen)
Licentie
Wanneer je geslaagd bent voor je eindexamen, ontvangt je een diploma tijdens een officiële diploma uitreiking nadat je je Equus Universalis Eed/Belofte hebt afgelegd.
Deze diploma geldt als licentie welke twee jaar geldig is. Vanaf dan wordt je vermeld op de website als Equus Universalis instructeur of rehabilitatie trainer (of beiden indien men beide examens wenst af te leggen).
Er wordt aan je doorverwezen en met je samengewerkt en je blijft lid van het studenten portaal met telkens vernieuwde informatie. Je hebt de mogelijkheden deel te nemen aan demo's en clinics op evenementen of de stand van Equus Universalis te bemannen of beheren, waarbij je uiteraard ook je eigen werk mag presenteren. Je ontvangt tarief vermindering op privé lessen en cursussen en clinics bij Equus Universalis. Je mag lessen van de opleiding inhalen of toeschouwen, of assisteren indien je behoefte hebt in een bepaald onderwerp les te geven. Je maakt onderdeel uit van de Equus Universalis denk tank en hebt zo een hele gepassioneerde en kundige groep om probleem gevallen te bespreken, inspiratie of advies op te doen. Daarnaast wordt je actief benaderd mee te werken binnen de European Equus Universalis Foundation, waarbij je rol uiteraard vrijblijvend blijft. Je bent altijd het eerst op de hoogte van bijvoorbeeld clinics met Bereiters van de Spaanse Rijschool uit Wenen of andere belangrijke clinics en je hebt als Equus Universalis Instructeur/Trainer altijd voorrang bij inschrijven bij alle evenementen en clinics.

Update
Aan het begin van het jaar waarin je licentie eindigt wordt je op de hoogte gesteld van je update datum. Deze zal plaats vinden in september. 
Je krijgt een ochtend college met alle zaken die veranderd en vernieuwd zijn (De school en docenten blijven immers ook in ontwikkeling) en in de middag is er een praktische presentatie van een of meerdere docenten, van het werk dat representatief is voor de school. Alumni die geen les hebben gevolgd in de afgelopen twee jaar dienen een rijtechnische proef af te leggen om de kwaliteit te toetsen. 
Je krijgt je licentie voor de volgende twee jaar met de post thuis gestuurd binnen twee maanden.

School uniform
Je wordt verzocht je school uniform te dragen tijdens de updates.

Paard mee
Paard meebrengen, graag, maar meldt het even van te voren.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht !

Klik Hier