Licentie en update

(0 stemmen)
Licentie
Wanneer je geslaagd bent voor je eindexamen, ontvangt je een diploma tijdens een officiële diploma uitreiking nadat je je Equus Universalis Eed/Belofte hebt afgelegd.
Deze diploma geldt als licentie welke twee jaar geldig is. Vanaf dan wordt je vermeld op de website als Equus Universalis instructeur, revalidatie trainer of kinderinstructeur (of meerdere indien men alle examens wenst af te leggen).
Er wordt aan je doorverwezen en met je samengewerkt en je blijft lid van het studenten portaal met telkens vernieuwde informatie. Je hebt de mogelijkheden deel te nemen aan demo's en clinics op evenementen of de stand van Equus Universalis te bemannen of beheren, waarbij je uiteraard ook je eigen werk mag presenteren. Je ontvangt tarief vermindering op privé lessen en cursussen en clinics bij Equus Universalis. Je mag lessen van de opleiding inhalen of toeschouwen, of assisteren indien je behoefte hebt in een bepaald onderwerp les te geven. Je maakt onderdeel uit van de Equus Universalis denk tank en hebt zo een hele gepassioneerde en kundige groep om probleem gevallen te bespreken, inspiratie of advies op te doen.We verwachten een actieve deelname van jou om Equus Universalis als maar meer terrein te laten winnen. Dat is immers een win win situtatie voor ons, de paarden en jezelf. Je bent altijd het eerst op de hoogte van bijvoorbeeld clinics met Bereiters van de Spaanse Rijschool uit Wenen of andere belangrijke clinics en je hebt als Equus Universalis Instructeur/Trainer altijd voorrang bij inschrijven bij alle evenementen en clinics.


Behouden licentie:
Voor het behoud van je licentie verwachten wij de volgende update bijdragen van jou:

- Je volgt minimaal een keer per jaar een Equus Universalis Conventie (er zijn er twee, zomer en winter)
- Je volgt minimaal 1 keer per jaar een lesuur bij Josepha Guillaume

Voor de alumni met richting Rijkunst:
- je volgt minimaal 1 keer per twee jaar les bij Helmut Oberhauser
Indien er bezwaren zijn waarom er niet kan worden deelgenomen aan de lessen van Bereiter Helmut zal Josepha met jou een oplossing overeenkomen.School uniform
Je wordt verzocht je school uniform te dragen tijdens de updates.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht !

Klik Hier