Onrijdbare paarden gerevalideerd

(0 stemmen)
Beste Equusjes,

Zoals ik in mijn vorige blog al zei, heerste er hier radio stilte voor een hele tijd. Echter bij Equus Universalis was er vanalles gaande, zo veel zelfs dat ik aldus helemaal geen tijd en puf meer had om er over te vertellen. Gelukkig heb ik wel veel gedocumenteerd en ben ik nu stukje bij beetje de vlogs aan het maken en online aan het zetten. Er zijn hier een aantal extreme gevallen in training geweest waarvan je alles kunt volgen op mijn vlog. Mocht je nog niet geabonneerd zijn, maak dat dan vlug in orde zodat je niets meer mist van wat er gaande is.

Verder kun je mij ook volgen op facebook. Mijn persoonlijk profiel is vol, maar klik gerust 'like' op mijn pagina en die van de school om nieuws over mij en de Equus Universalis Instructeur en Trainer School te volgen.

Dan verder nog een belangrijke mededeling. Klas '18 is de laatste klas die zal afstuderen in Riemst. De nieuwe instroom start komende zondag op onze nieuwe locatie in Roetgen, Duitsland. Op deze mooie locatie van Equus Universalis instructeur Claudia Rein hebben we alle ruimte om uit te breiden en internationaal te gaan, dat wil zeggen verder uit breiden dan de Benelux.
Vanaf 2018 zal de opleiding ook in het Duits en het Frans starten. We verwachten ook in de loop van dat jaar een internationaal Engelstalig programma op te starten voor mensen vanuit heel de wereld die in staat zijn naar Roetgen af te reizen, enkele weken per jaar.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht !

Klik Hier