yoga voor ruiters

(0 stemmen)
Beste klassieke dressuur fans,

Er wordt vaker gezegd dat de klassieke dressuur een combinatie is van yoga, ballet en bodybuilding voor paarden en dat is natuurlijk helemaal waar. Eveneens wordt er gezegd dat paarden hun ruiter spiegelen en dat een paard maar zo goed kan zijn als zijn beste ruiter. Ook dat is waar. Vervolgens wordt er gezegd dat de zit de basis is van correcte arbeid voor het paard en dat er aan de zit altijd nog werk is, en dat is een waarheid als een koe (of paard?)
Vandaar dat Equus Universalis instructeur en docent aan de Equus Universalis instructeur opleiding een unieke clinic geeft bestaande uit een yoga programma speciaal door haar ontwikkeld voor ruiters. Deze yoga training is zo bijzonder en doeltreffend dat er zelfs over in de krant werd geschreven.
In deze clinic krijg je yoga oefeningen voor zowel naast als op het paard. En omdat we zo overtuigd zijn van het het nut van deze speciale yoga hebben wij alvast een cadeautje voor jullie:
Sylvie heeft een volledige sessie voor jullie opgenomen om thuis in alle rust eindeloos jullie voordeel mee te doen. Je vindt deze video in twee delen op onze nieuwe vlog:


Klik op het logo om naar de vlog te gaan en vergeet niet op 'abonneren of subscribe' te klikken

Wil je graag een clinic mee volgen om vanaf dan je zit weer effectief een groot deel te kunnen verbeteren, dat kan. 23 juli komt Sylvie van den Goorbergh helemaal van Noord Holland afzakken naar België om een clinic te geven bij Equus Universalis. Als je interesse hebt om deel te nemen vind je hier alvast meer informatie: Facebook evenement.
Gelieve daar je interesse kenbaar te maken. We zouden het zeer op prijs stellen als jullie dit evenement willen delen en en vrienden willen uitnodigen.
Wil je je inschrijven, mail dan naar info@equusuniversalis.com onder vermelding van 'yoga clinic' en je ontvangt een inschrijfformulier.
Meer informatie vindt je ook in onze agenda.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen en we hopen vooral op goed weer!

Met Rijkunstige groet,

Josepha Guillaume

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht !

Klik Hier