Start Vlog en ander nieuws

(2 stemmen)
Beste Horse Peeps,

Owen en ik beetje in de lappenmand
Voor diegene die mij op facebook volgen, die weten dat ik al maanden lang geveld ben door een zware bloedarmoede. Helaas heeft het tot twee weken terug geduurd eer men er achter was wat er scheelde. Momenteel neem ik sinds bijna twee weken een medicijn met maar liefst 105 mg ijzer per tablet. Uiteraard heb ik alle bijwerkingen... Maar we blijven positief en ik heb toch het idee dat we langzaam vooruit gaan.
Met Owen ging het de laatste maanden ook niet zo goed. Sinds ik heb hem van 2003, kampt hij met dampigheid. Ik had dat echter met kruiden mooi onder controle gekregen en de laatste 5 jaar had hij er alleen nog last van in de lente. Dan gaf ik hem extra curcuma en spirulina, behandelde hem met essentiële oliën en hij kon prima functioneren. Helaas, deze keer, waarschijnlijk omdat de winter zo lang duurde en het groen in een keer los barstte was het teveel voor hem en we kwamen niet onder de cortisone en ventipulmin uit deze keer. Hij voelt zich nu redelijk okay, dankzij Paardenarts Hilde Schillings. Maar we zullen zien of we een terugslag krijgen van het cortisone gebruik. En hopelijk kan ik ook dat weer met mijn kruiden brouwsels oplossen.

Nieuwe Vlog
Op verzoek van velen zijn we een vlog gestart, Filmen zit nog niet zo in mijn systeem en zeker praten tegen de camera voelt een beetje gek, maar ik doe mijn best. Ook kost het editen enorm veel tijd en energie. Toch gaan we pogen elke week een nieuwe vlog te posten. Deze week echter een cadeautje van onze werkstudent Ivanka Cuypers. Een filmpje door haar gemaakt over Owen. Dus daar beginnen we mee! Veel plezier!


Volg de nieuwe VLOG op youtube!

Er komt nog veel mee nieuws aan, maar nu ga ik eerst de paarden voeren!

Met Rijkunstige Groeten,

Josepha

}

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht !

Klik Hier